Waar service nog ECHT service is! Waar service nog ECHT service is!

Giant AnyTour X E+ 0

Prijs
€ 5.799,-
Specificaties
  • Merk: GIANT
  • Model: AnyTour X E+ 0
  • Kleur: Kelp Forest
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Markgraaf Tweewielers
Beschrijving

AnyTour X E+ 0

Kies je bestemming,

Plan je route en ga op pad met de nieuwe AnyTour X E+ als je betrouwbare reispartner. Van asfaltwegen tot grindpaden en gravel, deze ultracapabele e-bike is ontworpen om je te helpen het beste te halen uit elke rit.

COMFORTABEL EN VEILIG
Het is mogelijk om de zadelhoogte aan te passen via een hendel op het stuur. Dit biedt meer controle en veiligheid tijdens het op- en afstappen of het stoppen bij verkeerslichten. De zadelpen heeft ook ingebouwde vering om hobbels op oneffen wegen op te vangen.

HELDER, FULL-COLOR EN GOED AFLEESBAAR DISPLAY
Het Ride Dash Evo scherm toont essentiële ritinformatie waaronder snelheid, afstand en batterijniveau. Wanneer je het verbindt met de RideControl app via je smartphone, krijg je toegang tot kaarten en turn-by-turn navigatie. De kabels zijn zoveel mogelijk weggewerkt voor een nette uitstraling.

AVONTUREN IN STIJL
Met zijn veelzijdigheid en gemakkelijke bediening combineert de AnyTour X E+ betrouwbaarheid met soepel rijcomfort. Het lichte frame is verkrijgbaar in een lage instap of traditionele ‘double diamond’-stijl en dankzij het MIK HD-systeem kun je eenvoudig fietstassen en een kinderzitje monteren. Zelfs een aanhanger kun je gemakkelijk meenemen via de ingebouwde bevestigingspunten.

Highlights
De AnyTour X E+ is een avontuurlijke e-bike met vering en bredere banden voor meer grip en betere handling op wisselend terrein en zachte ondergrond. Hij is voorzien van 27,5-inch wielen, die het frameontwerp met lage instap en ruimte voor banden met een groot volume mogelijk maken. Dit nieuwe frameontwerp heeft ook een gestroomlijnd profiel waardoor het lijkt op een samenhangend chassis uit één stuk in plaats van op een samenstel van gelaste buizen. De nieuwe SyncDrive-motor levert soepel, onmiddellijk vermogen met voldoende koppel om rijders te helpen steile heuvels te beklimmen en hun trailrijmogelijkheden uit te breiden. Interne kabelgeleiding (via de stuurpen en het balhoofdgedeelte) maakt de premium look en feel van deze fiets compleet.

Specificaties
Omschrijving AnyTour X E+ 0 25km/h L Kelp Forest 800WH
Merk GIANT
Model AnyTour X E+ 0
Modeljaar 2024
Kleur Kelp Forest
Frametype Dames monotube
Wieldiameter 28
Versnelling 999
Merk versnellingssysteem achter UNKNOWN
Type versnellingssysteem achter NAAF
Merk versnellingssysteem achter SHIMANO
Type remsysteem achter SH
Merk rem voor SHIMANO
Type remsysteem voor SH
Versnelling systeem achterzijde Enviolo Trekking AUTOMATIQ, Automatische versnelli
Remsysteem achterzijde Shimano Deore, BR-MT420, hydraulic disc, 4-piston
Remsysteem voorzijde Shimano Deore, BR-MT420, hydraulic disc, 4-piston
Bruto gewicht 39.00
Netto gewicht 29.00